Nyoprettet stilling: Afdelingsleder til havecenter

Har du grønne fingre og en passion for haveplanter? Brænder du for at lede, motivere og udvikle dit team, så I sammen skaber de ypperste resultater og oplevelser for kunderne? Så er du måske vores nye afdelingsleder i det nye Plantorama-center Egå, der åbner til marts 2019.

Bliv en del af et fantastisk og kvalitetsbevidst team
Vi søger en serviceminded og fagligt stærk afdelingsleder til vores udendørs havecenter. Du får ansvaret for at lede og motivere 4 kompetente gartnere i udplantningshuset og planteskolen. I skal sammen sørge for, at havecenteret altid er trimmet og fremstår sæsonaktuelt, inspirerende og salgsklart for kunderne. Du vil være en del af den daglige drift og bruge meget af din tid på gulvet, når du rådgiver kunder. Du har direkte reference til centerchefen og bliver en del lederteamet i centret, hvor vi spiller hinanden gode og samarbejde er nøgleordet.

Du ved, hvad der skal til for at skabe et motiveret team
Som vores nye afdelingsleder får du det ledelsesmæssige ansvar for medarbejderne i det det udendørs havecenter. Du skal gå forrest og vise vejen for dine medarbejdere samt skabe vindermentalitet på teamet og iscenesætte medarbejdernes kompetencer bedst muligt. Du er samarbejdsvillig og sætter en dyd i at skabe god stemning blandt kollegaerne, hvilket vil smitte af på vores kunder. Sammen med teamets øvrige medarbejdere sørger du for, at vi er sæsonklar med de mest inspirerende varer. Du får en aktiv hverdag med fart på, når du:

 • Betjener og rådgiver vores kunder med fagligheden i fokus
 • Bestiller varer og følger op på afdelingens nøgletal
 • Laver kreative oplæg og oplevelser for kunderne
 • Styrer vagtplanlægning med fokus på kundestrøm og afdelingens daglige opgaver
 • Pakker varer ud og sørger for en god lagerstyring
 • Samarbejder på tværs af afdelingerne og har tæt dialog og sparring med kolleger og afdelingsledere
 • Planlægger og afholder Plantoramas løbende events året rundt i samarbejde med teamet og marketingafdelingen

En arbejdsplads, hvor du kan vokse
Vi lægger vægt på, at du udvikler dig hos os. Derfor dedikerer vi årligt 2% af den årlige lønsum til videreuddannelse, så du får ideelle muligheder for faglig og personlig udvikling. Du får også både pension og en fantastisk sundhedsordning, så du kan have det godt gennem hele livet. Og så kvitterer vi selvfølgelig også med et personalekort, der giver rabat i vores centre.

Passioneret leder med faglig integritet
Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med ledelse og personalepleje – gerne fra detailbranchen samt god viden omkring budgetstyring og talforståelse generelt. Vi forestiller os, at du:

 • Er uddannet planteskolegartner
 • Har købmandskab og viden indenfor styring af indkøb, salg og omkostninger
 • Har mulighed for at arbejde med skiftende arbejdstider, og weekendarbejde hver anden uge
 • Har blik for, hvordan en pæn og præsentabel butik skal se ud, og hvor varerne bedst placeres

Lyder det som noget for dig?
Stillingen er en fuldtidsstilling med opstart 1. januar eller 1. februar 2019. Du skal være indstillet på weekendarbejde hver anden weekend. Samtaler afholdes løbende, så send din ansøgning allerede i dag, hvis du mener, at du er vores nye kollega.

 

Danmarks største have- og dyrecenter

Med et stort og bredt sortiment inden for bl.a. stue- og haveplanter, brugskunst og dyreliv samt en omsætning på et tre-ciftret millionbeløb er Plantorama enestående i Danmark. Vi beskæftiger i dag over 450 medarbejdere i 11 store havecentre fordelt over Jylland, Fyn og Sjælland. Plantorama er et familieforetagende, og drives i dag af Peter Vang Christensen, der er 6. generation i rækken af gartnere i familien.

Ansøgningsfrist:
28-10-2018
Arbejdssted:
Egå
Yderligere oplysninger fås hos:
Tommy Høgh Andersen
Telefon: +45 20304485