Nyoprettet stilling: Salgsleder til Farmshop (Frugt & grønt)

Kan du jonglere æbler og pærer i en travl hverdag, hvor den gode oplevelse er i centrum? Vi leder efter dig, som tør tage ansvaret for en spritny afdeling i Plantorama og sørge for, at kvaliteten altid er i top. Så er du måske den salgsleder, vi leder efter, til Farmshoppen i det nye Plantorama-center Egå, der åbner til marts 2019.

Bliv en del af et nye center og sæt dit præg på en ny afdeling
Du får ansvaret for Farmshoppen, som er en helt ny afdeling. Farmshoppen er et nyt kædekoncept, som du skal være drivkraften bag i det nye havecenter i Egå. Denne nye afdeling vil primært have frugt og grønt samt lokalt producerede/dyrkede fødevarer, hvor der vil være stor vægt på økologi og bæredygtighed.
Derfor er det vigtigt, at du lægger stor vægt på, at kvaliteten er i top, og produkterne altid er friske og præsentable. I Plantorama er gæsterne i centrum, så det er vigtigt, at vi sammen giver dem den bedste oplevelse.

Du er drivkraften bag en ny afdeling
Som vores nye kollega får du ansvaret for, at Farmshoppen til enhver tid præsenterer et frisk udvalg af frugt og grønt, og er indbydende for vores gæster. Det er essentielt, at du har fokus på at skabe gode relationer, der varer ved. Du får en aktiv hverdag med fart på, når du:

  • Pakker varer ud og laver inspirerende oplæg
  • Sørger for, at varerne opbevares og behandles korrekt
  • Er på gulvet og rådgiver vores gæster
  • Samarbejder på tværs af afdelingerne og har tæt dialog samt sparring med kolleger, afdelingsleder og centerchef
  • Hjælper med at planlægge og afholde vores events – fra rosenfestivaler til høsttemaer

En arbejdsplads, hvor du kan vokse
Vi lægger vægt på, at du udvikler dig hos os. Derfor dedikerer vi årligt 2% af den årlige lønsum til videreuddannelse, så du får ideelle muligheder for faglig og personlig udvikling. Du får også både pension og en fantastisk sundhedsordning, så du kan have det godt gennem hele livet. Og så kvitterer vi selvfølgelig også med et personalekort, der giver rabat i vores centre.

Passioneret og ansvarsbevidst salgsleder
Du er selvkørende og trives med ansvar samt muligheden for at påvirke din afdeling gennem f.eks. lokale initiativer samt fokus på drift og salgsoptimering. Derudover er du udstyret med en udpræget ordenssans. Du er omhyggelig og sætter en ære i, at afdelingen er flot og præsentabel alle ugens 7 dage. Da du har det overordnede ansvar for afdelingen, skal du være god til at planlægge din tid. Samtidig trives du med at være en del af et hold, der løser opgaverne i fællesskab med de temposkift, som en sæsonpræget dagligdag indebærer. Du vil referere til afdelingslederen i havecentret.

Vi forestiller os, at du:

  • Er uddannet salgsassistent
  • Har arbejdet som salgsleder eller disponent i en frugt og grønt-afdeling
  • Har styr på lovgivningen på området
  • Har mulighed for at arbejde med skiftende arbejdstider og weekendarbejde hver 2. uge
  • Har blik for, hvordan en pæn og præsentabel afdeling skal se ud, og hvor varerne bedst placeres

Lyder det som noget for dig?
Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse 1. februar eller efter aftale. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

Danmarks største have- og dyrecenter

Med et stort og bredt sortiment inden for bl.a. stue- og haveplanter, brugskunst og dyreliv samt en omsætning på et tre-ciftret millionbeløb er Plantorama enestående i Danmark. Vi beskæftiger i dag over 450 medarbejdere i 11 store havecentre fordelt over Jylland, Fyn og Sjælland. Plantorama er et familieforetagende, og drives i dag af Peter Vang Christensen, der er 6. generation i rækken af gartnere i familien.

Ansøgningsfrist:
28-10-2018
Arbejdssted:
Egå
Yderligere oplysninger fås hos:
Anne Marie Bigum
Telefon: 87431202