Gartner med ansvar for planteskolen

Er haveplanter din store passion? Er du en ørn til kundeservice med sans for butiksstandard, kundeflow og købmandsskab? Kan du se dig selv som en del af vores fantastiske og kvalitetsbevidste team, der hver dag giver kunderne en oplevelse udover det sædvanlige? Så er du måske vores nye kollega til Plantorama Randers.

Bliv en del af et kvalitetsbevidst team
Vi søger en serviceminded og fagligt stærk gartner, der bliver ansvarlig for planteskolen samt jord og gødning. Du får to gartner kollegaer på dit team, og det vil være din opgave at stå for den daglige drift i planteskolen. I skal sammen sørge for, at planteskolen altid er trimmet og fremstår sæsonaktuel, inspirerende og salgsklar for gæsterne. Du har direkte reference til afdelingslederen i havecenteret.

Du skaber den gode oplevelse
Du skal gå forrest og vise vejen for teamet i planteskolen og iscenesætte dine kollegaers kompetencer bedst muligt. Du er samarbejdsvillig og sætter en dyd i at skabe god stemning blandt kollegaerne, hvilket vil smitte af på vores gæster. Du får en aktiv hverdag med fart på, når du:

  • Betjener og rådgiver vores kunder med fagligheden i fokus
  • Bestiller varer og følger op på afdelingens nøgletal
  • Laver kreative oplæg og oplevelser for kunderne
  • Pakker varer ud og sørger for en god lagerstyring
  • Samarbejder på tværs af afdelingerne og har tæt dialog og sparring med kolleger og afdelingsledere
  • Planlægger og afholder Plantoramas løbende events året rundt i samarbejde med teamet og marketingafdelingen

En arbejdsplads, hvor du kan vokse
Vi lægger vægt på, at du udvikler dig hos os. Derfor dedikerer vi årligt 2% af den årlige lønsum til videreuddannelse, så du får ideelle muligheder for faglig og personlig udvikling. Du får også både pension og en fantastisk sundhedsordning, så du kan have det godt gennem hele livet. Og så kvitterer vi selvfølgelig også med et personalekort, der giver rabat i vores centre.

Passioneret gartner med faglig integritet
Det er en stor fordel, hvis du har erfaring fra en planteskole og har stået for indkøb af haveplanter. Vi forestiller os, at du:

  • Er uddannet gartner
  • Har købmandskab og viden indenfor styring af indkøb, salg og omkostninger
  • Har mulighed for at arbejde med skiftende arbejdstider, og weekendarbejde hver anden uge
  • Har blik for, hvordan en pæn og præsentabel butik skal se ud, og hvor varerne bedst placeres

Lyder det som noget for dig?
Stillingen er en fuldtidsstilling med opstart 1. januar eller efter aftale. Samtaler afholdes løbende, så send din ansøgning allerede i dag, hvis du mener, at du er vores nye kollega.

 

Danmarks største have- og dyrecenter

Med et stort og bredt sortiment inden for bl.a. stue- og haveplanter, brugskunst og dyreliv samt en omsætning på et tre-ciftret millionbeløb er Plantorama enestående i Danmark. Vi beskæftiger i dag over 450 medarbejdere i 11 store havecentre fordelt over Jylland, Fyn og Sjælland. Plantorama er et familieforetagende, og drives i dag af Peter Vang Christensen, der er 6. generation i rækken af gartnere i familien.

Ansøgningsfrist:
09-11-2018
Tiltrædelse:
01-01-2018
Arbejdssted:
Randers
Yderligere oplysninger fås hos:
Martin Sørensen
Mobil: +45 25152615