Gartner

Er planter din store passion? Synes du det er motiverende at lave kreative planteopstillinger? Og har du lyst til at være en del af et fantastisk team med stor faglig stolthed? 
Vi leder efter dig, der elsker planter og har lyst til at dele din glæde med vores mange gæster. Hos os får du en fast helårsstilling og masser af udvikling.

Bliv en del af et fantastisk og kvalitetsbevidst team
Du bliver en del af et fantastisk team med erfarne og gartneruddannede kolleger. Vi lægger vægt på kvalitet og faglig indsigt og sætter en ære i at give vores gæster en oplevelse udover det sædvanlige gennem god rådgivning. Vi hjælpes ad om det hele, så vi når hele vejen rundt hver dag, og ingen plante går tørstig i seng.

Du skaber gode kundeoplevelser
Som vores nye kollega får du medansvar for at planteskolen altid er trimmet og fremstår sæsonaktuel og salgsklar. Du får en aktiv hverdag med fart på, når du:

  • betjener og rådgiver vores gæster med fagligheden i fokus
  • laver inspirerende planteopstillinger til hverdag og i forbindelse med vores mange events
  • pakker varer ud og fylder bordene op i din afdeling
  • samarbejder på tværs af afdelingerne og har tæt dialog og sparring med kolleger og centerchef
  • hjælper med at planlægge og afholde vores events – fra rosenfestivaler til høsttemaer

En arbejdsplads, hvor du kan vokse
Vi lægger vægt på, at du udvikler dig hos os. Derfor dedikerer vi årligt 2% af den årlige lønsum til videreuddannelse, så du får ideelle muligheder for faglig og personlig udvikling. Du får også både pension og en fantastisk sundhedsordning, så du kan have det godt gennem hele livet. Og så kvitterer vi selvfølgelig også med et personalekort, der giver rabat i vores centre.

Passioneret gartner med stor faglighed
Du ved selvfølgelig, hvordan vores planter skal passes og plejes, og du er udstyret med udpræget ordenssans. Samtidig trives du med at være en del af et hold, der løser opgaverne i fællesskab med de temposkift, som en sæsonpræget dagligdag indebærer.

Vi forestiller os, at du:

  • er uddannet planteskolegartner – eller på anden vis har tilegnet dig stor viden og erfaring inden for haveplanter
  • måske allerede har erfaring fra en lignende stilling i butik eller havecenter
  • har mulighed for at arbejde med skiftende arbejdstider og weekendarbejde hver 2. uge
  • har blik for, hvordan en pæn og præsentabel butik skal se ud, og hvor varerne bedst placeres.

Lyder det som noget for dig?
Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 

 

Danmarks største have- og dyrecenter
Med et stort og bredt sortiment inden for bl.a. stue- og haveplanter, brugskunst og dyreliv samt en omsætning på et tre-ciftret millionbeløb er Plantorama enestående i Danmark. Vi beskæftiger i dag over 450 medarbejdere i 11 store havecentre fordelt over Jylland, Fyn og Sjælland. Plantorama er et familieforetagende, og drives i dag af Peter Vang Christensen, der er 6. generation i rækken af gartnere i familien.

Ansøgningsfrist:
16-12-2018
Tiltrædelse:
Efter aftale
Arbejdssted:
Randers
Yderligere oplysninger fås hos:
Martin Sørensen
Mobil: +45 25152615