Plantorama A/S Hørsholm

Kassemedarbejder til Plantorama Hørsholm

Vi søger en kassemedarbejder der kan starte efter aftale, og blive en del af teamet i Plantorama Hørsholm. Du skal være over 18 år, og arbejdstiden vil ca. være mellem 10-20 timer om ugen.

Din primære arbejdsopgave bliver at ekspedere vores kunder ved kassen, så de får den bedst mulige oplevelse i vores center.

Derudover bliver dine arbejdsopgaver:

  • Klargøring og optælling af kassen
  • Rengøring i og omkring kasseområdet
  • Udpakning, opfyldning og trimning af vare
  • Ad hoc-opgaver i centeret

Serviceminded og glad for at snakke med kunder
Det er en fordel, at du har erfaring fra en lignende stilling i detailbranchen. Som person er du udadvendt og brænder for at give den bedste service. Derudover er du fleksibel og indstillet på at hjælpe dine kollegaer i travle perioder.

Højt tempo og et dynamisk arbejdsmiljø
Vi stræber mod at være mere end blot et center, vi vil være et oplevelsessted for vores mange gæster og deres familier. Dette gør vi gennem vores varepræsentation, professionelle vejledning og mange events.

Når du søger denne stilling, skal du ikke vedhæfte en motiveret ansøgning, da du i stedet vil skulle besvare nogle forskellige spørgsmål til, hvorfor du gerne vil arbejde i Plantorama Hørsholm. Vi vil dog stadig gerne se dit CV, som du har mulighed for at vedhæfte. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag, hvis du mener du er vores nye kollega.

Del på:

Region:

  • Region Sjælland

Ansøgningsfrist:

06-12-2022

Tiltrædelse:

Efter aftale

Arbejdssted:

Hørsholm

Yderligere oplysninger fås hos:

Louise Lyngbak

Adresse:

Lyshøjen 12 2970 Hørsholm