Plantorama A/S Horsens

Afdelingsleder til bolig og kasselinjen – Plantorama Horsens

Kan du lede og motivere et team af engagerede medarbejdere, så I sammen kan skabe en unik kundeoplevelse? Brænder du for at skabe en spændende og sæsonaktuel boligafdeling? Så er du måske vores nye afdelingsleder til bolig og kasselinjen i Plantorama Horsens. 

Bliv en del af et fantastisk og kvalitetsbevidst team
Vi søger en handlekraftig afdelingsleder til vores boligafdeling, der ud over boliginteriør også inkluderer keramik, havekrukker – og redskaber, madværksted og sæsonområdet. Du vil få ledelsesansvaret for medarbejderne i området og sammen skal I sørge for, at kasselinjen og boligafdelingen er inspirerende og salgsklart for kunderne. Du vil være en del af den daglige drift og bruge meget af din tid på gulvet, når du håndterer store mængder varer, rådgiver kunder, eller afløser ved kassen. Du har direkte reference til centerchefen og bliver en del af ledergruppen i centret, sammen med afdelingslederne fra dyrecentret og haveafdelingen. 

Du ved, hvad der skal til for at skabe et motiveret team
Som vores nye afdelingsleder skal du gå forrest og vise vejen samt sørge for et godt arbejdsmiljø for vores kassemedarbejdere. Du er samarbejdsvillig, flittig og sætter en dyd i at skabe god stemning blandt kollegaerne, hvilket vil smitte af på vores kunder. Du får en aktiv hverdag med fart på, når du:

  • Varemodtager, håndterer returvarer og sikre god lagerstyring
  • Styrer vagtplanlægning med fokus på kundestrøm og afdelingens daglige opgaver
  • Betjener og rådgiver vores kunder
  • Bestiller varer og følger op på afdelingens nøgletal 
  • Rekrutterer og onboarder nye medarbejdere

En arbejdsplads, hvor du kan vokse
Vi lægger vægt på, at du udvikler dig hos os. Derfor prioriterer vi i Plantorama både videreuddannelse og sundhedsinitiativer højt, så du får ideelle muligheder for faglig og personlig udvikling. Du får også både pension og en fantastisk sundhedsordning, så du kan have det godt gennem hele livet. Og så kvitterer vi selvfølgelig også med et personalekort, der giver rabat i vores centre.

Omstillingsparat til sæsonskift
Både vores store julemarked, havemøbler og havekrukker er de store sæsoner i boligafdelingen. Du skal derfor have evnen til at være omstillingsparat og motiveres af at arbejde i højt tempo, løbe stærkt og have mange projekter i gang, hvor du ikke skal være bange for at tage fat.

Det er desuden en stor fordel, hvis du har erfaring med ledelse og personalepleje af unge medarbejdere – gerne fra detailbranchen. Vi forestiller os, at du har:

  • God viden omkring budgetstyring og talforståelse generelt
  • Mulighed for at arbejde med skiftende arbejdstider, og weekendarbejde hver anden uge

Lyder det som noget for dig?
Stillingen er en fuldtidsstilling med opstart efter aftale. Samtaler afholdes løbende, så send din ansøgning allerede i dag, hvis du mener, at du er vores nye kollega.

 

Del på:

Region:

  • Region Midtjylland

Ansøgningsfrist:

04-12-2022

Tiltrædelse:

Efter aftale

Arbejdssted:

Horsens

Yderligere oplysninger fås hos:

Bodil Winther

Telefon: +45 75612000

Mobil: +45 22829792

Adresse:

Vegavej 6 8700 Horsens