Plantorama A/S Horsens

Salgsassistent til afdelingen Haveliv, Plantorama Horsens

Er planter din store passion? Og har du lyst til at være en del af et fantastisk team med stor faglig stolthed? Vi leder efter dig, der elsker planter og har lyst til at dele din glæde med vores mange kunder.

Bliv en del af et fantastisk og kvalitetsbevidst team
Du bliver en del af et fantastisk team med erfarne og gartneruddannede kolleger. Vi lægger vægt på kvalitet og faglig indsigt og sætter en ære i at give kunderne en oplevelse ud over det sædvanlige gennem god rådgivning. Vi hjælpes ad om det hele, så vi når hele vejen rundt hver dag, og ingen plante går tørstig i seng.

Du skaber gode kundeoplevelser
Som vores nye kollega får du medansvar for at planterne altid er trimmet og fremstår sæsonaktuel og salgsklar. Du får en aktiv hverdag med fart på, når du:

  • betjener og rådgiver vores kunder med fagligheden i fokus
  • pakker varer ud og fylder bordene op i din afdeling
  • samarbejder på tværs af afdelingerne og har tæt dialog og sparring med kolleger, afdelingsleder og centerchef
  • hjælper med at planlægge og afholde vores events – fra rosenfestivaler til høsttemaer

En arbejdsplads, hvor du kan vokse
Vi lægger vægt på, at du udvikler dig hos os. Derfor prioriterer vi videreuddannelse og sundhedsinitiativer højt, så du får ideelle muligheder for faglig og personlig udvikling. Du får også både pension og en fantastisk sundhedsordning, så du kan have det godt gennem hele livet. Og så kvitterer vi selvfølgelig også med et personalekort, der giver rabat i vores centre.

Passioneret gartner med stor faglighed
Du ved selvfølgelig, hvordan vores planter skal passes og plejes, og du er udstyret med udpræget ordenssans. Samtidig trives du med at være en del af et hold, der løser opgaverne i fællesskab med de temposkift, som en sæsonpræget dagligdag indebærer.

Vi forestiller os, at du:

  • er uddannet gartner eller har anden relevant uddannelse
  • måske allerede har erfaring fra en lignende stilling i butik eller havecenter
  • har blik for, hvordan en pæn og præsentabel butik skal se ud, og hvor varerne bedst placeres.

Lyder det som noget for dig?
Stillingen er en fuldtidsstilling med opstart efter aftale. Der vil være tale om weekendarbejde hver 3. weekend uden for højsæsonen og hver 2. weekend i højsæsonen, der løber i ca. 3 måneder i foråret. Samtaler afholdes løbende, så send din ansøgning allerede i dag, hvis du mener, at du er vores nye kollega i Plantorama Horsens. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Del på:

Region:

  • Region Midtjylland

Ansøgningsfrist:

30-03-2023

Tiltrædelse:

Efter aftale

Arbejdssted:

Horsens

Adresse:

Vegavej 6 8700 Horsens