Plantorama A/S Hørsholm

Medarbejder til Restorama & Espresso House, Plantorama Hørsholm

Er du en haj til at lave lækker kaffe og servere lækre retter? Vil du desuden være med til at skabe en kundeoplevelse udover det sædvanlige? Så er det nu du skal søge stillingen som medarbejder til Espresso House og Restorama i Plantorama Hørsholm.

Du skaber gode kundeoplevelser 

I denne stilling, vil din primære opgave være at servicere vores gæster, så de får den bedste oplevelse i vores kaffebar og restaurant. Du bliver en del af et dygtigt team, som alle lægger vægt på kvalitet og sætter en ære i at skabe en god atmosfære, der giver kunderne lyst til at komme igen. Det er vigtigt at du tør tage ansvar og gå forrest, og på sigt selv have ansvaret for at åbne og lukke. 

Derudover vil arbejdet bl.a. indebære: 

  • Ekspedition, servering og afvikling af selskaber 
  • Brygge og servere kaffe
  • Hjælpe i køkkenet
  • Holde kaffebaren og restauranten ren og indbydende ved bl.a. afrydning, rengøring og opvask 
  • Andet forefaldende arbejde

Kvalitetsbevidst og samarbejdsvillig

Det er en stor fordel, at du har erfaring fra en lignende stilling fx på restaurant, café eller kaffebar. 
Som person er du udadvendt og brænder for at give gæsterne den ypperste service. Derudover er du fleksibel og arbejdsom, og klarpå at hjælpe dine kollegaer i travle perioder. Du har gode samarbejdsevner og gør dit til, at der er en god stemning i teamet, hvilket også smitter af på vores gæster.

Lyder det som noget for dig? 

Stillingen er 25 timer. Du skal kunne arbejde i hverdagen i dagtimerne mellem 8.00-16.00, have en ugentlig lukkedage til kl 19.15 og hver 2. weekend. Vi afholder samtaler løbende, men send din ansøgning allerede i dag, hvis du mener, at du er vores nye kollega Plantorama Hørsholm.

Del på:

Region:

  • Region Sjælland

Ansøgningsfrist:

15-05-2024

Tiltrædelse:

Efter aftale

Arbejdssted:

Hørsholm

Adresse:

Ådalsvej 50 2970 Hørsholm