Plantorama A/S Taastrup

Salgsassistent til Servicelinjen, Plantorama Taastrup

Er du en ørn til kundeservice? Så er du måske vores nye salgsassistent ved kassen i Plantorama Taastrup.

Bliv en del af et engageret team

Vi lægger vægt på kvalitet, resultater og faglig indsigt. Derudover sætter vi en ære i at give kunderne en oplevelse ud over det sædvanlige gennem faglig stærk rådgivning.

Serviceminded og glad for at snakke med kunder

Et besøg i Plantorama, er ikke kun en indkøbstur - det er en oplevelse. En oplevelse der skabes af vores fantastiske teams ude i centrene, som hver dag giver kunderne kompetent og faglig vejledning. Du brænder for at yde en god service til kunderne og sørge for der er god stemning i teamet, så det altid er sjovt at gå på arbejde.

Primære arbejdsopgaver:

  • Kunderådgivning og personligt salg primært ved kassen
  • Klargøring og optælling af kassen
  • Rengøring omkring kasseområdet
  • Udpakning af varer

I perioder er der mulighed for at hjælpe til i vores boligafdeling hvorfor det er en fordel at du er kreativ anlagt.  

En arbejdsplads, hvor du kan vokse

Vi lægger vægt på, at du udvikler dig hos os og vi prioriterer sundhedsinitiativer højt. Og så kvitterer vi selvfølgelig også med et personalekort, der giver rabat i vores centre. Personalefaciliteterne er sprit nyt og i høj standard, og har du glemt madpakken en dag, er det muligt at købe frokost med god rabat i vores restaurant og cafe. 

Højt tempo og et dynamisk arbejdsmiljø

Det er en fordel, at du har erfaring fra en lignende stilling i detailbranchen. Som person er du udadvendt og brænder for at give kunderne den bedste service. Der er tale om en deltidsstilling på 20-25 timer og vagterne ligger primært i dagtimerne. Aften- og weekendarbejde kan forekomme.

Vi afholder samtaler løbende, så søg stillingen allerede i dag, hvis du kunne tænke dig at blive en del af Plantorama Taastrup.

 

 

Del på:

Region:

  • Region Sjælland

Ansøgningsfrist:

15-05-2024

Tiltrædelse:

Efter aftale

Arbejdssted:

Taastrup

Adresse:

Helgeshøj Alle 32 2630 Høje Taastrup