Plantorama A/S Hovedkontor

Plantorama søger en marketingkoordinator til hovedkontoret i Lystrup

Har du lyst til at være en del af marketing-rejsen i en vækstvirksomhed? Er du en struktureret og stærk kommunikatør, der er verdensmester i at samarbejde? Som vores nye kollega i Marketing & Ecommerce afdelingen bliver du en del af et imødekommende og ærligt team, der vægter trivsel, faglighed og åbenhed højt.

Spændende stilling i en vækstvirksomhed
De seneste år har vi gennemgået en stor digital transformation, hvor vi blandt andet har haft fokus på at styrke omnichannel oplevelsen hos Plantoramas kunder. Uanset hvor i kunderejsen, man møder Plantorama, skal oplevelsen repræsentere den kvalitet, som brandet står for. Sideløbende udvikler vi kontinuerligt vores 16 fantastiske oplevelsescentre, hvor vi har et stort fokus på drive-to-store markedsføring. Hos Plantorama skal kunden blive en oplevelse rigere, uanset om de møder os online eller i et fysisk center, hvilket understreger vigtigheden af en gennemført marketingstrategi.

I stillingen som marketingkoordinator får du en nøglerolle i marketingteamet. Du vil være primær kontakt på HQ for vores 16 SoMe-ansvarlige, der er i vores centre – det indebærer bl.a. sikring af den daglig drift, koordinering af kampagner samt updates på marketingplaner. Du vil have det helt store overblik over Plantoramas medievalg – både online og offline.  

Derudover vil du være ansvarlig for:

  • At drive medieplanen og stå for planlægning, vedligeholdelse og opfølgning
  • Koordinering af materialeproduktion til SoMe, display, TV, radio og lign.
  • Opfølgning på kampagner
  • Dialog med vores digitale og kreative bureau
  • Udførelse af diverse analyser f.eks. brandanalyser, segmenteringsanalyser og medietracking

Det er vigtigt, at du kan forholde dig analytisk til nye tiltag og løbende evaluere på performance af eksisterende. Du har et stort fokus på prioriteringen af de budskaber, vi arbejder med og justerer til, hvis det er fordelagtigt – i tæt samarbejde med vores brand manager, som du også vil have direkte reference til.

En stærk profil med flair for kommunikation og samarbejde
Du har en struktureret tilgang til dit arbejde, så du sikrer, at deadlines bliver mødt, og ingen opgaver bliver tabt. Det er essentielt, at du er en stærk kommunikatør, da du vil have en bred kontaktflade med både interne og eksterne interessenter.

Som kollega er du åben og ærlig og bidrager med en positiv indstilling. Til gengæld får du ni fantastiske kolleger, der alle har stor faglig viden og brænder for at styrke Plantoramas markedsposition. Vi har stor respekt for hinanden og vægter fællesskab og godt humør højt.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har en relevant videregående uddannelse
  • Har erfaring fra et mediebureau, intern marketingafdeling eller lign.
  • Har erfaring med digitale medier herunder erfaring med Facebook og Instagram

En arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig
Vi lægger vægt på, at du udvikler dig hos os. Derfor prioriterer vi videreuddannelse og sundhedsinitiativer højt, så du får ideelle muligheder for faglig og personlig udvikling. Du får også både pension og en fantastisk sundhedsordning, så du kan have det godt gennem hele livet. Og så kvitterer vi selvfølgelig også med et personalekort, der giver rabat i vores centre. Vi prioriterer fleksibilitet, der er mulighed for hjemmearbejde, og vi tror på frihed under ansvar.

Marketingkoordinator hos Plantorama – er det dig?
Det er en fuldtidsstilling med opstart hurtigst muligt. Du vil få din daglige gang på vores hovedkontor i Lystrup, Aarhus. Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag og fortæl os, hvorfor det lige netop er dig, vi skal have med på holdet.   
 
Vi glæder os til at høre fra dig.

Del på:

Region:

  • Region Midtjylland

Ansøgningsfrist:

13-05-2024

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Lystrup

Adresse:

Lyshøjen 12 8520 Lystrup