Plantorama A/S Sønderborg

Salgsassistent til vores Dyreliv-afdeling, Plantorama Sønderborg

Er du interesseret i dyr og brænder du for at give kunderne en unik oplevelse sammen med dit team? Så er det måske dig vi mangler! Lige nu søger vi salgsassistenter til en deltidsstilling i vores dyreliv-afdeling i Plantorama Sønderborg.

Bliv en del af et fantastisk og kvalitetsbevidst team

Du bliver en del af et dygtigt team, som alle er passionerede omkring dyr. Vi lægger vægt på kvalitet og faglig indsigt og sætter en ære i at give kunderne en oplevelse ud over det sædvanlige gennem god rådgivning. Vi hjælpes ad om det hele, så vi når hele vejen rundt.

Du skaber gode kundeoplevelser

Som vores nye kollega får du medansvar for, at alle dyrene er sunde og raske, og afdelingen altid er trimmet og salgsklar. Du får en aktiv hverdag med fart på, når du:

  • Betjener og rådgiver vores kunder
  • Laver inspirerende oplæg og events
  • Varebestiller og modtager af varer
  • Fodrer og rengør ved dyrene
  • Har fokus på lagerstyring og orden
  • Udfører diverse ad hoc opgaver

En arbejdsplads, hvor du kan vokse

Vi lægger vægt på, at du udvikler dig hos os og vi prioriterer sundhedsinitiativer højt. Og så kvitterer vi selvfølgelig også med et personalekort, der giver rabat i vores centre.

Passioneret medarbejder

Vi forestiller os at du interesserer dig for kæledyr og at du trives med at være en del af et hold, der løser opgaverne i fællesskab og er klar på at tage fat på de fysiske udfordrende opgaver. Det er en fordel, at du har erfaring fra dyrepasser-branchen. Der er tale om en deltidsstilling og vagterne ligger i dag- og aftentimer og i weekenden. 

Lyder det som noget for dig?

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag, hvis du mener du er den rette kandidat til denne spændende stilling i Plantorama Sønderborg.

Del på:

Ansøgningsfrist:

02-07-2024

Tiltrædelse:

Efter aftale

Arbejdssted:

Sønderborg

Adresse:

Grundtvigs Alle 204 6400 Sønderborg